L’Ajuntament de les Borges Blanques ha preparat unes visites guiades per la ciutat de les Borges Blanques. Aquestes visites amb una durada d’una hora i mitja aproximadament, inclouen entrada al Museu Espai Macià, al centre d’interpretació i antic molí d’oli de Cal Gineret, Museu de Cal Pauet i explicació d’altres indrets d’interès de la ciutat de les Borges Blanques. La visita té un preu de 5€ per persona i recomanem reservar-la amb antelació als formularis d’inscripció que trobareu en aquesta mateix pagina.

FORMULARIS D’INSCRIPCIÓ (formulari individual, no permet inscriure grups)

hora DIVENDRES 19 DISSABTE 20 DIUMENGE 21
11 INSCRIPCIÓ INSCRIPCIÓ INSCRIPCIÓ
12 INSCRIPCIÓ INSCRIPCIÓ INSCRIPCIÓ
13 INSCRIPCIÓ INSCRIPCIÓ INSCRIPCIÓ

Per d’altra banda, també hi haurà un servei de trenet amb guia turístic que farà un recorregut d’una mitja hora (aprox) per la ciutat de les Borges Blanques, i tindrà un preu de 2€ per les persones que desitgin utilitzar aquest servei o gratuït si has realitzat una compra superior a 10€ a qualsevol dels expositors de la Fira. El mateix expositor entregarà el val que permetrà a una persona pujar gratuïtament al trenet.

REGLAMENT

  • Les visites guiades començaran el dia 19 a les 11 i n’hi haurà una cada hora fins a les 13h. Repetirem el mateix horari els dies 20 i 21 de gener de 2018.
  • Les visites guiades tenen un preu de 5€ per persona que s’haurà d’abonar com a màxim 10 minuts abans de l’inici de la visita al Punt d’Informació de la Fira
  • Un cop fet el pagament se’ls donarà un tiquet que hauran d’entregar al guia abans de començar la visita.
  • Els joves de menys de 10 anys no podran pujar al tren sense la companyia d’un adult
  • El servei de trenet només estarà operatiu els dies 20 i 21 de gener a partir de les 10h fins a les 14h i de les 16 fins a les 19h, l’organització es reserva el dret de canviar els horaris sense previ avís.
  • Els vals per pujar al trenet es donaran per cada compra superior a 10€ i els repartiran els mateixos expositors de la Fira.
  • Cada val permet a 1 persona utilitzar aquest servei
  • El preu per pujar al trenet és de 2€ i es podran comprar els tiquets a l’estand C26 al pavelló comercial a la Fira Botiga