Espai Aliments del Territori
i Tu del Pavelló Comercial
Divendres 20 de gener de 2017
11h a 14h
Tast guiat d’olis a càrrec dels alumnes
de l’INS Josep Vallverdú de les Borges
Blanques del CFGM d’olis i vins
17,30 h 19,45 h
Taller de coca d’oli d’oliva verge
extra amb ametlles de les Garrigues
a càrrec del Petit Xef
Dissabte 21 de gener de 2017
11 h a 12 h
Taller de tast d’oli infantil a càrrec
del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya
12 h a 13 h
Tast guiat de vins a càrrec del celler
Vinya els Vilars d’Arbeca. Maridatge amb
oví de les Garrigues i del Pla d’Urgell
13 h a 14 h
Presentació de macedònies i
decoracions amb fruites a càrrec de
l’escultora Romi Pijoan de l’empresa
Vilodí-Fruit SL (Tàrrega)
17 h a 18 h
Tast guiat de vins a càrrec del Mas
Blanch i Jové de la Pobla de Cèrvoles
18 h a 19 h
Presentació i avaluació del projecte.
Explicació de tres varietats de timó i tast
de timó blanc a càrrec del Parc de les Olors
de les Basselles de l’Albi
19 h a 20 h
Tast guiat de vins a càrrec del celler
Matallonga de Fulleda i de Montse Freixa
del restaurant del Castell de la Floresta
Diumenge 22 de gener de 2017
11 h a 12 h
Degustació de pa de ronyó amb
els olis guanyadors de la Fira a
càrrec del Forn i pastisseria Llaràs
12 h a 13 h
Tast de caves del Masset del Lleó
13 h a 14 h
Tast de poltre a càrrec de Mafriseu.Vicky
17 h a 18 h
Tast i degustació d’orujo, licor de cafè.
Gabarró & Freixa de Fulleda. Amb orelletes
a càrrec de l’Associació de dones de la Rosada i
M. Pilar Arbós “Dulzuratus”
18 h a 19 h
Presentació i tast de productes de la
Lleteria Les Obagues Talma de Juneda
19 h a 20 h
Presentació i tast de productes
ecològics de l’Hort de Ca la Cistellera- Juneda
de l’INS Josep Vallverdú de les Borges
Blanques del CFGM d’olis i vins
extra amb ametlles de les Garrigues
a càrrec del Petit Xef
del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya
Vinya els Vilars d’Arbeca. Maridatge amb
oví de les Garrigues i del Pla d’Urgell
decoracions amb fruites a càrrec de
l’escultora Romi Pijoan de l’empresa
Vilodí-Fruit SL (Tàrrega)
Blanch i Jové de la Pobla de Cèrvoles
Explicació de tres varietats de timó i tast
de timó blanc a càrrec del Parc de les Olors
de les Basselles de l’Albi
Matallonga de Fulleda i de Montse Freixa
del restaurant del Castell de la Floresta
els olis guanyadors de la Fira a
càrrec del Forn i pastisseria Llaràs
Gabarró & Freixa de Fulleda. Amb orelletes
a càrrec de l’Associació de dones de la Rosada i
M. Pilar Arbós “Dulzuratus”
Lleteria Les Obagues Talma de Juneda
ecològics de l’Hort de Ca la Cistellera- Juneda
Espai Gastronòmic del Pavelló de l’Oli
Divendres 20 de gener de 2017
11 h a 14 h
Inauguració firal
16 h a 17,30 h
Tertúlia literària “la veu de la terra”
18 h a 19 h
Xou cooking
19 h a 20 h
Proclamació dels guanyadors del concurs d’olis
Dissabte 21 de gener de 2017
11 h a 12 h
Campanya barris antics, molt per descobrir, molt per oferir
12 h a 13 h
Xou cooking a càrrec d’Eduard Ivars xef del restaurant Chéri a Barcelona
13 h a 14 h
Degustació gastronòmica a càrrec d’ALCRI GOURMET-OILAMER, SL
16 h a 17 h
Campanya barris antics, molt per descobrir, molt per oferir
17 h a 18 h
Xou cooking a càrrec d’Enric Millà xef del Restaurant “El Dien” de Vallfogona de Balaguer. Cuina Km.0
18 h a 19 h
Agermanament de la Fira amb l’Slow Food Internacional
21 h
Entrega Diplomes als diferents concursos de la Fira
A l’acabar aperitiu per als assistents a l’acte
Diumenge 22 de gener de 2017
11 h a 12 h
Demostració de cafè de la Fira per gentilesa de Cafès Batalla
12 h a 14 h
Xou cooking a càrrec de la cuina de l’Araceli d’Arbeca i maridatge amb els productes
De l’ADS Garrigues i Pla d’Urgell( oví i cabrum)
17 h a 18 h
Xou cooking amb el xef Xavier Benet del Restaurant Benet de les Borges Blanques
18 h 19 h
Tast guiat de vins a càrrec de Moli Duran celler petit Duran Mas Fogonussa
19 h a 20 h
Cloenda firal
Aperitiu per als assistents a l’acte
Animació Infantil de la Fira
Dissabte 21 de gener de 2017
De les 11 h a les 13 h
Diferents tallers, contes per a nens i nenes de totes les edats
Lloc: Davant de les Oficines de la Fira/pavelló comercial
De les 18 h a les 20 h
Tallers creatius i contes màgics
Lloc: Davant de les Oficines de la Fira/pavelló comercial
Diumenge 22 de gener de 2017
De les 11 h a les 13 h
Taller de reciclatge
Lloc: Davant de les Oficines de la Fira/pavelló comercial
De les 17 h a les 19 h
Fi de festa amb contes, titelles i tallers
RUTES TURÍSTIQUES I CULTURALS
Visites guiades per la població amb tast d’oli a l’acabar.
Inscripcions – www.firaoli.cat/ruta-cultural/
O al punt d’Informació de la Fira
Inscripcions – www.firaoli.cat/ruta-cultural/
O al punt d’Informació de la Fira