Espai Aliments del Territori 
i Tu del Pavelló Comercial

Divendres 20 de gener de 2017

11h a 14h

Tast guiat d’olis a càrrec dels alumnes
de l’INS Josep Vallverdú de les Borges
Blanques del CFGM d’olis i vins

17,30 h 19,45 h

Taller de coca d’oli d’oliva verge
extra amb ametlles de les Garrigues

a càrrec del Petit Xef

Dissabte 21 de gener de 2017

11 h a 12 h

Taller de tast d’oli infantil a càrrec
del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya

12 h a 13 h

Tast guiat de vins a càrrec del celler
Vinya els Vilars d’Arbeca. Maridatge amb
oví de les Garrigues i del Pla d’Urgell

13 h a 14 h

Presentació de macedònies i
decoracions amb fruites
 a càrrec de
l’escultora Romi Pijoan de l’empresa
Vilodí-Fruit SL (Tàrrega)

17 h a 18 h

Tast guiat de vins a càrrec del Mas
Blanch i Jové de la Pobla de Cèrvoles

18 h a 19 h

Presentació i avaluació del projecte.
Explicació de tres varietats de timó i tast
de timó blanc a càrrec del Parc de les Olors
de les Basselles de l’Albi

19 h a 20 h

Tast guiat de vins a càrrec del celler
Matallonga de Fulleda i de Montse Freixa
del restaurant del Castell de la Floresta

Diumenge 22 de gener de 2017

11 h a 12 h

Degustació de pa de ronyó amb
els olis guanyadors de la Fira
 a
càrrec del Forn i pastisseria Llaràs

12 h a 13 h

Tast de caves del Masset del Lleó

13 h a 14 h

Tast de poltre a càrrec de Mafriseu.Vicky

17 h a 18 h

Tast i degustació d’orujo, licor de cafè.
Gabarró & Freixa de Fulleda. Amb orelletes
a càrrec de l’Associació de dones de la Rosada i
M. Pilar Arbós “Dulzuratus”

18 h a 19 h

Presentació i tast de productes de la
Lleteria
 Les Obagues Talma de Juneda

19 h a 20 h

Presentació i tast de productes
ecològics de l’Hort de Ca la Cistellera- Juneda

Espai Gastronòmic del Pavelló de l’Oli

Divendres 20 de gener de 2017

11 h a 14 h

Inauguració firal

16 h a 17,30 h

Tertúlia literària “la veu de la terra”

18 h a 19 h

Xou cooking

19 h a 20 h

Proclamació dels guanyadors del concurs d’olis

Dissabte 21 de gener de 2017

11 h a 12 h

Campanya barris antics, molt per descobrir, molt per oferir

12 h a 13 h

Xou cooking a càrrec d’Eduard Ivars xef del restaurant Chéri a Barcelona

13 h a 14 h

Degustació gastronòmica a càrrec d’ALCRI GOURMET-OILAMER, SL

16 h a 17 h

Campanya barris antics, molt per descobrir, molt per oferir

17 h a 18 h

Xou cooking a càrrec d’Enric Millà xef del Restaurant “El Dien” de Vallfogona de Balaguer. Cuina Km.0

18 h a 19 h

Agermanament de la Fira amb l’Slow Food Internacional

21 h

Entrega Diplomes als diferents concursos de la Fira

A l’acabar aperitiu per als assistents a l’acte 

Diumenge 22 de gener de 2017

11 h a 12 h

Demostració de cafè de la Fira per gentilesa de Cafès Batalla

12 h a 14 h

Xou cooking a càrrec de la cuina de l’Araceli d’Arbeca i maridatge amb els productes

De l’ADS Garrigues i Pla d’Urgell( oví i cabrum)

17 h a 18 h

Xou cooking amb el xef Xavier Benet del Restaurant Benet de les Borges Blanques

18 h 19 h

Tast guiat de vins a càrrec de Moli Duran celler petit Duran Mas Fogonussa

19 h a 20 h

Cloenda firal

Aperitiu per als assistents a l’acte

Animació Infantil de la Fira

Dissabte 21 de gener de 2017

De les 11 h a les 13 h

Diferents tallers, contes per a nens i nenes de totes les edats

Lloc: Davant de les Oficines de la Fira/pavelló comercial

De les 18 h  a les 20 h

Tallers creatius i contes màgics

Lloc: Davant de les Oficines de la Fira/pavelló comercial

Diumenge 22 de gener de 2017

De les 11 h a les 13 h

Taller de reciclatge

Lloc: Davant de les Oficines de la Fira/pavelló comercial

De les 17 h a les 19 h

Fi de festa amb contes, titelles i tallers

RUTES TURÍSTIQUES I CULTURALS

Visites guiades per la població amb tast d’oli a l’acabar.
Inscripcions – www.firaoli.cat/ruta-cultural/
O al punt d’Informació de la Fira