Dijous, 17 de gener de 2019

17.00h Arribada i rebuda dels distribuïdors per les autoritats locals a l’Ajuntament de la població.

18.00h Visita guiada a un molí del municipi amb un tast d’oli a càrrec d’un professional del sector.

21.00h Sopar maridatge amb vins dels sis cellers del territori.

Divendres, 18 de gener de 2019

9.00h Esmorzar en una construcció típica del territori (Cabana del volta del Quintillà) envoltada d’oliveres, sempre que el temps ho permeti. En cas de pluja o mal temps es realitzarà en l’entorn firal.

10.00h Inici del  Networking amb els expositors.

11.15h Pausa Cafè.

11.30h Visita espai Oli Bar.

12.30h Descobreix el teu “Umami” amb l’oli i els productes del territori.

14.00h Dinar

14.00-20.00h Tarda lliure per  visitar la Fira (Al matí abans de les 14.00 h es podrà demanar espai per fer Networking amb algun productor).

Despeses que assumirà la Fira:

  • Desplaçaments (des de l’origen al destí).
  • Allotjament.
  • Sopar del dijous, esmorzar del divendres i dinar del divendres.
  • Visites guiades i tasts de productes.

Per organitzar la vostra arribada al municipi obligatòriament haureu de contactar amb l’agència Zafiro Tours tel. 973 14 03 20 que s’encarregarà en tot moment de programar els desplaçaments per arribar a l’hora indicada al nostre municipi. Per poder realitzar el pagament de les despeses de desplaçament ens hauran d’emetre una factura,  adjuntant còpia dels justificants que demostrin que efectivament els imports facturats corresponen al viatge de la jornada de Neworking. La Fira només assumirà les despeses d’un representant per empresa, si vol venir una altre representant de la mateixa ho haurà de justificar. Els horaris són provisionals, ja que tot depèn de l’hora exacta en què arribin els nostres convidats. No és un programa blindat, fins al final podrem fer els canvis més adients per al correcte funcionament del Networking. Els distribuïdors estaran sempre acompanyats per una persona de l’organització fins a la seva partida.