Fes una ullada al mapa i tria l’espai disponible, ens l’hauràs d’indicar durant el procés d’inscripció. 

GET STARTED

0$

Un moment, si us plau

Tipus de format

Escull en quin format vols presentar-te a la firaLa contractació de la fira presencial inclou la participació en la fira virtual que tindrà el següent contingut:

- Estand virtual amb descripció de la vostra empresa, galeria d'imatges, enllaç directe a les vostres botigues online i catàleg de productes.
- Possibilitat d'incorporar ofertes flash, pop up i banners al vostre espai virtual.


0$

Has de fer una sel·lecció per continuar

Mobiliari

Si vols pots triar mobiliari

Estalvia contractant un paquet de mobiliari 150€

- +
1

Penjador 30€ unitat

- +
1

Taula rodona 30€ unitat

- +
1

Cadira de PVC Blanca: 12€ unitat

- +
1

Tamboret de bar 24€ unitat

- +
1

Frigorífic

- +
1

Taulell

- +
1

Vitrina


0$

Has de fer una sel·lecció per continuar

Serveis addicionals

Tria els serveis opcionals

- +
1

Servei d'hostessa per hora. Esteu marcant un preu per hora.


0$

Has de fer una sel·lecció per continuar

Concursos

Participaràs al concurs del Panell de Tast de Catalunya?


0$

Has de fer una sel·lecció per continuar

Tria d'estand

Escull el tipus d'estand de la fira

- +
1

Estand modular de 3x3

- +
1

Escollir per metres linials

- +
1

Estand de proximitat


0$

Has de fer una sel·lecció per continuar

Contracta Neteja

Escull els metres a netejar

- +
1

Marca els estands a netejar. Cada estand fa 9 m2.


0$

Has de fer una sel·lecció per continuar

Llegeix atentament

Marca "d'acord" un com hagis llegit el que et proposem.

Aquest any, un cop formulis la teva inscripció hauràs de pujar la documentació de IAE, certificats, fitxa de productor de proximitat a través del formulari final d'inscripció. 
Pel que fa al logotip, imatge gràfica i tota la documentació digital que ens vulguis fer arribar per la fira virtual, ho hauràs de fer mitjançant el pujador 

Pujador segur d'arxius (fer clic) disposes fins al dia 30 de novembre per fer-ho. 

Confirma que has llegit la informació.


0$

Has de fer una sel·lecció per continuar

Altres

Escull si vols participar en diferents seccions i concursos de fira

BASES DEL CONCURS DEL PREMI DEL PÚBLIC AL MILLOR OLI DE LA FIRA DE L’OLI QUALITAT VERGE EXTRA I LES GARRIGUES

 

OBJECTIU DEL PREMI
El Patronat Fira de les Garrigues convoca aquest Premi entre els expositors de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues a l’efecte de servir com a promoció de l’oli verge extra entre els consumidors, per conèixer la seva opinió i per incentivar els productors en la continuada millora del producte.

 

PARTICIPANTS
Poden participar en aquest concurs tots aquells expositors que constin inscrits a la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues.

 

OLIS ADMESOS
Els olis admesos al concurs han de ser d’oliva verge extra i de l’actual campanya. Només s’admetran 3 olis diferents per productor.

Els productors d’oli han de comunicar amb antelació a l’organització de la Fira quins olis presentaran al premi i aquests ha d’estar a la venda a la mateixa Fira. Els olis inscrits al concurs han de procedir necessàriament d’una ampolla sellada de 250 ml o de més capacitat.

 

INSCRIPCIÓ
Has seleccionat participar a l’Espai Olibar i al Premi del Públic al Millor Oli de la Fira. En breu t’enviarem un formulari per a que poguis especificar les característiques tècniques del teu oli. No s’acceptarà cap oli que no hagi estat prèviament registrat almenys dues setmanes abans de l’inici de la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues.

 

ENTREGA DE L’OLI
Caldrà fer entrega de 6 ampolles de 250 ml o més de l’oli que s’ha entrat a concurs a les Oficines del Patronat de la Fira, ubicades al pavelló comercial, el dijous previ a l’inici de la Fira de Qualitat Verge Extra i les Garrigues. En cap cas s’acceptarà a concurs cap altre oli que no sigui el que prèviament s’hagi registrat amb el formulari prèviament citat. En el cas que s’esgoti l’oli aportat, l’organització demanarà al productor que en subministri més. En cap cas el mateix productor podrà reposar el seu oli en una ampolla ja utilitzada; l’organització de la Fira disposarà d’una hostessa destinada a realitzar aquestes tasques.

 

PREMIS I DETERMINACIÓ DELS GUANYADORS
Durant els dies de Fira es farà el recompte de les butlletes introduïdes a l’urna a les 19 h del vespre. L’últim dia de la Fira, s’entregarà el Premi del Públic al Millor Oli de la Fira a l’oli més votat durant els tres dies de Fira.

El guanyador del Premi del Públic al Millor Oli de la Fira es farà Públic l’últim dia de la Fira durant l’acte de clausura de la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues a partir de les 20 h.

 

JURAT
L’oli guanyador serà escollit pel públic assistent a la Fira mitjançant les butlletes de participació ubicades només a l’espai Oli Bar, aquestes han de ser emplenades en aquest espai per ser vàlides. L’Organització es reserva el dret de treure del concurs a qualsevol butlleta que vingui emplenada de fora d’aquest espai, així mateix cap expositor podrà disposar d’aquestes butlletes al seu estand. Recordem que l’Espai Olibar està ubicat al Pavelló de l’Oli, i que estarà controlat en tot moment per les hostesses de la Fira i l’equip de Fira.

 

CONDICIONS DE LLIURAMENT DELS PREMIS
El Premi Final del Públic al Millor Oli de la Fira consistirà en un diploma acreditatiu com a PREMI DEL PÚBLIC AL MILLOR OLI QUALITAT VERGE EXTRA DE LA 59a EDICIÓ DE LA FIRA DE L’OLI I LES GARRIGUES.

El Premi del Públic al Millor Oli de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra es lliurarà a l’oli que més vots hagi rebut durant els tres dies de Fira, a l’espai gastronòmic durant la cloenda de la Fira.

 

ACCEPTACIÓ DE LES BASES
Queda establert i ben entès què, en tot cas, la participació al Premi comporta l’acceptació d’aquestes bases i condicions. L’incompliment d’alguna de les bases donarà lloc a l’exclusió total del productor i el seu oli del Premi.

Els concursants poden consultar les bases del sorteig a la pàgina web del Patronat de la Fira de l’Oli (www. firaoli.cat).

 10. PROTECCIÓ DE DADES

La cessió de drets d’imatge es realitza de manera gratuïta, exclusiva, indefinida i amb àmbit mundial. Amb aquesta finalitat, s’entén per cessió de drets d’imatge la facultat d’explotar la imatge i el nom del guanyador, entenent per imatge el seu rostre i trets físics distintius.

0$

Has de fer una sel·lecció per continuar

Tipus de productor

Indica'ns quin tipus de productor ets.


0$

Has de fer una sel·lecció per continuar

Petit productor

Llegeix les bases i omple el formulari de registre

CONCURS D’OLI D’OLIVA VERGE EXTRA DE PETITS PRODUCTORS (Inscripció al punt 9)

BASES DEL CONCURS D’OLI D’OLIVA VERGE EXTRA PATRONAT FIRA LES GARRIGUES

1.- OBJECTIU DEL CONCURS

El Patronat Fira de les Garrigues convoca aquest concurs entre els petits productors d’oli d’oliva verge extra que participen com a expositors en la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues d’aquest any als efectes de servir com a promoció entre els consumidors i com a instrument per millorar el coneixement i la qualitat d’aquests olis, així com d’incentivar els productors en la continuada millora del producte.

2.- PARTICIPANTS

Podran participar en aquest concurs tots aquells expositors que constin inscrits en aquesta edició de la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues i la seva producció d’oli no superi els 3,000 litres.

3.- OLIS ADMESOS A CONCURS

S’admeten a concurs els olis d’oliva de la categoria verge extra.

Els olis presentats al concurs han de procedir necessàriament d’un lot homogeni a granel de la campanya d’aquest any d’entre 100 a 3.000 litres, que s’han d’haver obtingut d’olives recollides a la zona d’on en són productors.

L’oli presentat a concurs ha de procedir d’un lot amb identificació d’origen i pràctiques d’elaboració; és a dir, ha d’estar identificat en varietats, finques o zona de procedència, data de collita i molturació de les olives i condicions de processament.

Les empreses amb olis finalistes es comprometen a envasar i posar a la venda aquest oli durant la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra. El personal de la Fira ha de saber, en el moment de recollida de les mostres, el número o números de LOT amb el qual el productor vendrà l’oli finalista a la Fira.

Les empreses poden participar al concurs de grans productors o al concurs de petits productors però en cap cas s’admetrà un oli al concurs d’una empresa que es presenta als dos concursos.
Cada empresa pot presentar fins un màxim de 3 olis per concurs.

4.- INSCRIPCIÓ

El preu de la inscripció és de 10,00 € per mostra d’oli presentada. Aquest cost és per sufragar les despeses de recollida, els envasos que s’utilitzen i les anàlisis corresponents.

Cada concursant ha d’emplenar la corresponent fitxa d’inscripció, inclosa en el punt 9 d’aquestes bases, amb la totalitat de les dades que se sol·liciten i trametre-la al Patronat de la Fira (esmentant l’adreça, el telèfon i el correu electrònic).

El termini d’inscripció al concurs finalitza el 15/12/2022.

5.- RECOLLIDA DE MOSTRES

a) El Patronat de la Fira enviarà personal per a la recollida de les mostres a les instal·lacions de l’entitat inscrita al concurs, que comprovarà els nivells del dipòsit d’oli presentat a concurs i n’aixecarà l’acta corresponent (capacitat tina, identificació origen i pràctiques d’elaboració i també número de LOT que figurarà a l’envàs de venda del producte).

b) Per cada oli presentat al concurs es necessitaran del dipòsit 4 mostres de 1/2 litre, que seran etiquetades i segellades. Els olis s’identificaran amb una etiqueta, en la qual constarà el codi aleatori assignat i la data de presa de mostra. La correspondència entre la identificació dels olis i el codi assignat quedarà reflectida a l’acta de presa de mostres.

c) Una mostra de 1/2 litre serà per a l’avaluació sensorial. Una segona mostra de 1/2 litre serà per a l’anàlisi química. Una tercera mostra es reservarà com a mostra de seguretat. El participant a concurs serà el dipositari de la quarta mostra de 1/2 litre.

d) La presa de mostres està prevista per als dos dies posteriors a la finalització del termini d’inscripció.

6.- JURAT I CATEGORIES

Els olis d’oliva de qualitat verge extra presentats a concurs es dividiran en 3 categories segons les característiques:

– Fruitat Verd Amarg

– Fruitat Verd Dolç

– Fruitat Madur

El jurat que valorarà les mostres serà el Panell Oficial de Tast d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya. Els membres del panell de tast que tinguin relació directa amb les empreses que presenten olis a concurs, com ara treballadors o assessors de les empreses o socis de les cooperatives, no poden participar en el jurat d’aquests premis.

El concurs s’organitza en DOS fases.

1a FASE DEL CONCURS

La primera la desenvolupa el Panell Oficial de Tast a la seva seu i consistirà a tastar (tast organolèptic) tots els olis inscrits per a seleccionar els olis finalistes i guanyadors de cadascuna de les categories. S’utilitzarà en aquesta fase el full de valoració sensorial descrit en el Reglament de UE 2568/91 i posteriors modificacions. Simultàniament es farà una anàlisi química. El resultat en condició de finalista del tast organolèptic es comunicarà només als productors que hagin obtingut la qualitat de finalista segons el criteri del Panell Oficial de Tast de Catalunya.

Els olis finalistes posats a la venda durant la Fira portaran una etiqueta amb menció de la seva condició de finalista. El patronat de la Fira acordarà amb l’empresa el nombre d’etiquetes que es necessiten en funció del volum unitari dels envasos, les quals etiquetes s’entregaran en el moment de l’envasat de l’oli, que podrà estar supervisat.

2a FASE DEL CONCURS

L’organització passarà a recollir per les mateixes instal·lacions del productor dues mostres ja embotellades dels envasos etiquetats com a finalistes, l’organització aprofitarà la visita per entregar les etiquetes de finalistes durant el dilluns o dimarts de la mateixa setmana de la fira. Les mostres hauran de coincidir amb el número de LOT prèviament comunicat a l’organització i que consta com a presentat al concurs de l’oli.

L’organització portarà una mostra a analitzar químicament i l’altra es quedarà en possessió de la Fira de l’Oli. Els resultats de l’anàlisi química determinaran si l’oli etiquetat i posat a la venda coincideix amb les mostres presentades a la primera fase del concurs.

En el cas que l’anàlisi química determini que no correspon amb la mostra presentada a concurs en la fase inicial, l’oli del productor quedarà fora de concurs i s’escollirà entre els finalistes, segons la puntuació facilitada pel Panell de Tast, un altre oli de la mateixa categoria com a guanyador. En el cas que no hi hagi cap més oli presentat en alguna de les categories, el premi es pot declarar desert. L’organització comunicarà els olis guanyadors en les diferents categories.

Una vegada avaluades les mostres, l’organització entregarà els guardons i n’expendrà una acta on s’expressarà el resultat del concurs i s’atorgarà el premi a la mostra guanyadora en cadascuna de les categories:

Oli verge extra petit productor: Fruitat Verd Amarg

Oli verge extra petit productor: Fruitat Verd Dolç

Oli verge extra petit productor: Fruitat Madur

El Jurat podrà declarar deserts alguns dels premis esmentats.

El Jurat no podrà decidir atorgar un accèssit per cap dels tres grups.

Durant la Fira de l’Oli el Patronat podrà comprovar en qualsevol moment que els olis etiquetats com a finalistes i/o guanyadors posats a la venda es corresponen amb els números de LOT presentats al concurs.

7.- PREMIS

Les empreses productores dels olis guanyadors del concurs rebran un diploma acreditatiu del premi. A més, rebran el mateix dia de la seva proclamació uns distintius per penjar-los als envasos d’oli com a reconeixement de l’atorgament del guardó.

8.- ENTREGA DE PREMIS

La proclamació dels premis es farà la nit del primer dia de fira. 

9.-FITXA D’INSCRIPCIÓ 

Millor Oli Panell de Tast - Petits productors
Formulari d'inscripció al Premi del Millor Oli d'Oliva Verge Extra a la Fira de l'Oli i les Garrigues - petits productors
Fitxa d'inscripció al Premi del millor oli d'oliva verge extra de la Fira de l'Oli i les Garrigues
Emplena el següent formulari per inscriure la teva cooperativa o almàssera en aquest premi.
Formulari d'Inscripció

Les vostres dades personals s'incorporen al fitxer de participants del concurs de l'Oli de la Fira de l'Oli creat per l'Ajuntament de les Borges Blanques amb finalitats informatives i comunicatives. L'Ajuntament, com a responsable del fitxer, us informa que podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, oposició al tractament i cancel·lació, adreçant-vos a les oficines de l'Ajuntament.

0$

Has de fer una sel·lecció per continuar

Gran Productor

Llegeix les bases i omple el formulari de registre

CONCURS D’OLI D’OLIVA VERGE EXTRA DE GRANS PRODUCTORS (formulari d’inscripció al punt 9)

BASES DEL CONCURS D’OLI D’OLIVA VERGE EXTRA PATRONAT FIRA LES GARRIGUES

1.- OBJECTIU DEL CONCURS

El Patronat Fira de les Garrigues convoca aquest concurs entre els grans productors d’oli d’oliva verge extra que participen com a expositors en la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues d’aquest any als efectes de servir com a promoció entre els consumidors i com a instrument per millorar el coneixement i la qualitat d’aquests olis, així com d’incentivar els productors en la continuada millora del producte.

2.- PARTICIPANTS

Podran participar en aquest concurs tots aquells expositors que constin inscrits en aquesta edició de la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues i la seva producció d’oli superi els 3,000 litres.

3.- OLIS ADMESOS A CONCURS

S’admeten a concurs els olis d’oliva de la categoria verge extra.

Els olis presentats al concurs han de procedir necessàriament d’un lot homogeni a granel de la campanya d’aquest any de més de 3.000 litres, que s’han d’haver obtingut d’olives recollides a la zona d’on en són productors.

L’oli presentat a concurs ha de procedir d’un lot amb identificació d’origen i pràctiques d’elaboració; és a dir, ha d’estar identificat en varietats, finques o zona de procedència, data de collita i molturació de les olives i condicions de processament.

Les empreses amb olis finalistes es comprometen a envasar i posar a la venda aquest oli durant la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra. El personal de la Fira ha de saber, en el moment de recollida de les mostres, el número o números de LOT amb el qual el productor vendrà l’oli finalista a la Fira.

Les empreses poden participar al concurs de grans productors o al concurs de petits productors però en cap cas s’admetrà un oli al concurs d’una empresa que es presenta als dos concursos.
Cada empresa pot presentar fins un màxim de 3 olis per concurs.

4.- INSCRIPCIÓ

El preu de la inscripció és de 10,00 € per mostra d’oli presentada. Aquest cost és per sufragar les despeses de recollida, els envasos que s’utilitzen i les anàlisis corresponents.

Cada concursant ha d’emplenar la corresponent fitxa d’inscripció, inclosa en el punt 9 d’aquestes bases, amb la totalitat de les dades que se sol·liciten i trametre-la al Patronat de la Fira (esmentant l’adreça, el telèfon i el correu electrònic).

El termini d’inscripció al concurs finalitza el 15/12/2022.

5.- RECOLLIDA DE MOSTRES

a) El Patronat de la Fira enviarà personal per a la recollida de les mostres a les instal·lacions de l’entitat inscrita al concurs, que comprovarà els nivells del dipòsit d’oli presentat a concurs i n’aixecarà l’acta corresponent (capacitat tina, identificació origen i pràctiques d’elaboració i també número de LOT que figurarà a l’envàs de venda del producte).

b) Per cada oli presentat al concurs es necessitaran del dipòsit 4 mostres de 1/2 litre, que seran etiquetades i segellades. Els olis s’identificaran amb una etiqueta, en la qual constarà el codi aleatori assignat i la data de presa de mostra. La correspondència entre la identificació dels olis i el codi assignat quedarà reflectida a l’acta de presa de mostres.

c) Una mostra de 1/2 litre serà per a l’avaluació sensorial. Una segona mostra de 1/2 litre serà per a l’anàlisi química. Una tercera mostra es reservarà com a mostra de seguretat. El participant a concurs serà el dipositari de la quarta mostra de 1/2 litre.

d) La presa de mostres està prevista per als dos dies posteriors a la finalització del termini d’inscripció.

6.- JURAT I CATEGORIES

Els olis d’oliva de qualitat verge extra presentats a concurs es dividiran en 3 categories segons les característiques:

– Fruitat Verd Amarg

– Fruitat Verd Dolç

– Fruitat Madur

El jurat que valorarà les mostres serà el Panell Oficial de Tast d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya. Els membres del panell de tast que tinguin relació directa amb les empreses que presenten olis a concurs, com ara treballadors o assessors de les empreses o socis de les cooperatives, no poden participar en el jurat d’aquests premis.

El concurs s’organitza en DOS fases.

1a FASE DEL CONCURS

La primera la desenvolupa el Panell Oficial de Tast a la seva seu i consistirà a tastar (tast organolèptic) tots els olis inscrits per a seleccionar els olis finalistes i guanyadors de cadascuna de les categories. S’utilitzarà en aquesta fase el full de valoració sensorial descrit en el Reglament de UE 2568/91 i posteriors modificacions. Simultàniament es farà una anàlisi química. El resultat en condició de finalista del tast organolèptic es comunicarà només als productors que hagin obtingut la qualitat de finalista segons el criteri del Panell Oficial de Tast de Catalunya.

Els olis finalistes posats a la venda durant la Fira portaran una etiqueta amb menció de la seva condició de finalista. El patronat de la Fira acordarà amb l’empresa el nombre d’etiquetes que es necessiten en funció del volum unitari dels envasos, les quals etiquetes s’entregaran en el moment de l’envasat de l’oli, que podrà estar supervisat.

2a FASE DEL CONCURS

L’organització passarà a recollir per les mateixes instal·lacions del productor dues mostres dels envasos etiquetats com a finalistes i també entregarà les etiquetes de finalistes durant el dilluns o dimarts de la mateixa setmana de la fira. Les mostres hauran de coincidir amb el número de LOT prèviament comunicat a l’organització i que consta com a presentat al concurs de l’oli.

L’organització portarà una mostra a analitzar químicament i l’altra es quedarà en possessió de la Fira de l’Oli. Els resultats de l’anàlisi química determinaran si l’oli etiquetat i posat a la venda coincideix amb les mostres presentades a la primera fase del concurs.

En el cas que l’anàlisi química determini que no correspon amb la mostra presentada a concurs en la fase inicial, l’oli del productor quedarà fora de concurs i s’escollirà entre els finalistes, segons la puntuació facilitada pel Panell de Tast, un altre oli de la mateixa categoria com a guanyador. En el cas que no hi hagi cap més oli presentat en alguna de les categories, el premi es pot declarar desert. L’organització comunicarà els olis guanyadors en les diferents categories.

Una vegada avaluades les mostres, l’organització entregarà els guardons i n’expendrà una acta on s’expressarà el resultat del concurs i s’atorgarà el premi a la mostra guanyadora en cadascuna de les categories:

Oli verge extra gran productor: Fruitat Verd Amarg

Oli verge extra gran productor: Fruitat Verd Dolç

Oli verge extra gran productor: Fruitat Madur

El Jurat podrà declarar deserts alguns dels premis esmentats.

El Jurat no podrà decidir atorgar un accèssit per cap dels tres grups.

Durant la Fira de l’Oli el Patronat podrà comprovar en qualsevol moment que els olis etiquetats com a finalistes i/o guanyadors posats a la venda es corresponen amb els números de LOT presentats al concurs.

7.- PREMIS

Les empreses productores dels olis guanyadors del concurs rebran un diploma acreditatiu del premi. A més, rebran el mateix dia de la seva proclamació uns distintius per penjar-los als envasos d’oli com a reconeixement de l’atorgament del guardó.

8.- ENTREGA DE PREMIS

La proclamació dels premis es farà la nit del primer dia de fira. 

9.-FITXA D’INSCRIPCIÓ 

Millor Oli Panell de Tast - Grans productors
Formulari d'inscripció al Premi del Millor Oli d'Oliva Verge Extra a la Fira de l'Oli i les Garrigues - grans productors
Fitxa d'inscripció al Premi del millor oli d'oliva verge extra de la Fira de l'Oli i les Garrigues
Emplena el següent formulari per inscriure la teva cooperativa o almàssera en aquest premi.
Formulari d'Inscripció

Les vostres dades personals s'incorporen al fitxer de participants del concurs de l'Oli de la Fira de l'Oli creat per l'Ajuntament de les Borges Blanques amb finalitats informatives i comunicatives. L'Ajuntament, com a responsable del fitxer, us informa que podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, oposició al tractament i cancel·lació, adreçant-vos a les oficines de l'Ajuntament.

0$

Has de fer una sel·lecció per continuar

Sopar de l'Expositor

Gratuït

- +
1

Assistiré al sopar

Fiança de 10€ per persona en concepte de reserva del sopar que serà retornada en cas d'assistir al sopar o anular abans del dia 15 de gener. Les anul·lacions a partir del dia 16 de gener no tindran dret a la devolució de la fiança.

Limitat a dues persones degut a la capacitat del local.

0$

Has de fer una sel·lecció per continuar

Cost final

El cost final orientatiu és

Summary

Descripció Informació Quantitat Preu
Discount :
Total :