Bases concurs Instagram #FiraOli2017

Durada i participació

El concurs tindrà lloc coincidint amb la realització de Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues i tindrà vigència des del divendres dia 20 de gener de 2017 fins el diumenge dia 22 de gener de 2017 a les 23:59h. Entraran a formar part del concurs les persones que pengin fotografies a Instagram amb l’etiqueta #FiraOli2017, #Iltridaviatges i que siguin seguidors del perfil @Firaolicat i @iltrida. També es valorarà la quantitat d’interaccions que es facin amb el compte de @firaolicat. Es poden penjar tantes fotografies com es desitgi. La participació al concurs és gratuïta.

Sobre les fotografies

Les fotografies han de ser originals i fetes amb el dispositiu mòbil durant el període del concurs. No s’acceptaran les que siguin capturades amb càmera digital. El motiu de la fotografia pot ser qualsevol que estigui relacionat amb l’edició de la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues.

Ús de les imatges

Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #FiraOli2017 seran públiques al web de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues (www.firaoli.cat) a la pàgina d’nici i també a les pàgines de Facebook, els perfils de Twitter i Instagram tan de la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues com d’Iltrida Viatges. Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues i Iltrida Viatges en futures campanyes de promoció de la fira.

Premi

S’entregarà un únic premi consistent en una nit d’allotjament en règim de dormir i esmorzar a Cal Pastor de la Pobla de Cèrvoles. El premi no podrà ser canviat per diners. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi s’entendrà que hi renuncieu i Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues i Iltrida Viatges no us hauran de compensar.

Veredicte

Els membres de l’equip de la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues donaran a conèixer la fotografia amb més m’agrades i que hagi interactuat més amb el compte d’Instagram de la Fira de l’Oli i les @firaoli el dia 25 de gener de 2017. No es tindrà en compte la participació d’un usuari quan hi hagin indicis clars de trampes o usos impropis. Si el guanyador no contacta amb l’organització abans de les 12h del divendres dia 27 de gener. En aquest cas se seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més vots.

Sobre el guanyador/a

  • El guanyador/a serà contactat a través d’un missatge a la seva fotografia. El nom del guanyador/a també es farà públic als comptes de Facebook i Twitter i Instagram de Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues i de lltrida Viatges i també al web firaoli.cat  El guanyador haurà de posar-se en contacte amb l’organització al correu patronat@firaoli.cat i enviar-hi la fotografia original.

Protecció de dades

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels participants no seran incorporades a cap fitxer de Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues tampoc de Viatges Iltrida.

Fallades o error dels sistemes

L’organització no es fa responsable de cap fallada o error tècnic dels sistemes informàtics en línia, servidors proveïdors, equips informàtics o correu electrònic que pugui produir-se.

Acceptació de bases i condicions

La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #FiraOli2017 implica l’acceptació d’aquestes bases. Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #FiraOli2017 implica l’autorització perquè ens posem en contacte amb el guanyador/a a través d’un missatge a la fotografia. La participació en el concurs implica també l’acceptació de totes les condicions d’Instagram que podeu consultar a instagram.com/legal/terms