L’Ajuntament de les Borges Blanques i el Patronat de la Fira Oli les Garrigues organitzen un sorteig d’un lot de producte de les Garrigues i una visita a un celler de la DO Costers del Segre de la subzona de les Garrigues per a dues persones durant els dies de Fira Àpat (23 al 25 d’octubre de 2015) al Centre Comercial Las Arenas de Barcelona.

1 – PARTICIPACIÓ

Podran participar al concurs totes les persones físiques que compleixin les condicions establertes en aquestes bases.

  • Ser persona física major de 18 anys.
  • Emplenar degudament tots els camps de la butlleta entregada els dies de la Fira Àpat del 23 al 25 d’octubre.
  • Els participants accepten que es publiquin les fotografies de la seva participació en el sorteig i l’entrega de premis a les xarxes socials tan de l’Ajuntament com del Patronat de la Fira Oli les Garrigues.
  • Els organitzadors es reserven el dret d’anul·lar la participació d’un concursant, sempre i les butlletes no estiguin emplenades degudament, o que no reuneixi els requisits descrits a les presents bases i terminis de participació.

2 – PERÍODE DE VIGÈNCIA DEL SORTEIG

El termini començarà el dia 23 d’octubre de 2015 a les 17:00 hores, i finalitzarà el dia  25 d’octubre a les 20:00 hores.

3 – ELS GUANYADORS

L’organització escollirà una butlleta de l’urna amb una mà innocent i el guanyador serà contactat per correu electrònic o telèfon. També és publicarà el seu nom a les xarxes socials de l’Ajuntament de les Borges Blanques i del Patronat de la Fira Oli les Garrigues, així com també a la web de www.firaoli.cat. L’acte d’entrega del premi s’efectuarà durant els dies de Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra els dies 15, 16 i 17 de gener de 2016.

4 – PREMIS

Ens posarem en contacte amb el guanyador/a del concurs el dia 30 d’octubre.

El premi consistirà en una panera de producte de les Garrigues (exposada a la Fira Àpat) i una visita per dues persones a un celler a escollir de la DO Costers del Segre subzona de les Garrigues. El guanyador podrà escollir el celler d’una llista que se li enviarà per correu (segons disponibilitat del celler).

Tan la panera com la visita al celler es passaran a recollir durant els dies de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra, durant els dies 15, 16 i 17 de gener a l’estand de la DOP Les Garrigues i a l ‘estand de l’Ajuntament respectivament.

5 – TRACTAMENT DE LES DADES

L’Ajuntament de les Borges Blanques i el Patronat de la Fira Oli les Garrigues informa que les dades dels participants s’inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal i s’utilitzaran amb la finalitat de poder gestionar aquest sorteig i per a mantenir-los informats sobre les activitats relacionades amb la Fira de l’Oli.

Es garanteix a tots els premiats i participants que s’han pres les mesures tècniques i organitzatives necessàries per aconseguir la seguretat i la integritat legalment previstes per a aquest tipus de fitxers.

En cap cas les dades se cediran a altres entitats ni es tractaran amb diferents finalitats que les que es comenten en aquestes bases.

Per exercir els drets d’accés, de rectificació, de cancel•lació o d’oposició que determina la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal, es podrà enviar una comunicació que indiqui la petició concreta a l’adreça patronat@firaoli.cat.

Si es prefereix l’exercici dels drets per correu ordinari, l’adreça és la següent: Ajuntament de les Borges Blanques – Carrer del Carme 21, 25400 Les Borges Blanques (Lleida).

La participació en el concurs comporta l’acceptació de les condicions, com també l’autorització per al tractament de dades de caràcter personal.