Bases concurs de receptes Instagram #FiraOli2017

Durada i participació

El concurs tindrà lloc coincidint amb la realització de la revista de la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues i tindrà vigència des del divendres dia 28 de octubre de 2016 fins el dilluns dia 14 de novembre de 2016 a les 23:59h. Entraran a formar part del concurs les persones que pengin fotografies a la seva compta Instagram amb l’etiqueta #FiraOli2017 i que siguin seguidors del perfil @Firaolicat . Es poden penjar tantes fotografies com es desitgi. La participació al concurs és gratuïta.

Sobre les fotografies

Les fotografies han de ser originals, el motiu de la fotografia ha de ser un plat cuinat amb Oli d’Oliva Extra Verge. A la fotografia hi ha d’aparèixer l’envàs d’oli amb el que s’ha cuinat el plat.

Ús de les imatges

Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #FiraOli2017 seran públiques al web de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues (www.firaoli.cat) a la pestanya Multimédia i també a les pàgines de Facebook, els perfils de Twitter i Instagram de la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues, la imatge guanyadora, serà publicada juntament amb la recepta i una breu biografia de l’autor/a de la recepta a la revista impresa de la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra. Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues en futures campanyes de promoció de la fira.

Veredicte

Els membres de l’equip de la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues donaran a conèixer la fotografia/recepta guanyadora el dia 15 de novembre de 2016. No es tindrà en compte la participació d’un usuari quan hi hagin indicis clars de trampes o usos impropis. Si el guanyador no contacta amb l’organització abans de les 12h del dijous dia 17 de gener. En aquest cas se seleccionarà com a guanyadora la següent imatge/recepta.

Sobre el guanyador/a

  • El guanyador/a serà contactat a través d’un missatge a la seva fotografia. El nom del guanyador/a també es farà públic als comptes de Facebook i Twitter, Instagram i revista de Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues i també al web firaoli.cat El guanyador haurà de posar-se en contacte amb l’organització al correu patronat@firaoli.cat i enviar la fotografia original, la recepta i una breu biografia per a publicar-la a la revista de la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra.

Protecció de dades

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels participants no seran incorporades a cap fitxer de Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues.

Fallades o error dels sistemes

L’organització no es fa responsable de cap fallada o error tècnic dels sistemes informàtics en línia, servidors proveïdors, equips informàtics o correu electrònic que pugui produir-se.

Acceptació de bases i condicions

La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #FiraOli2017 implica l’acceptació d’aquestes bases. Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #FiraOli2017 implica l’autorització perquè ens posem en contacte amb el guanyador/a a través d’un missatge a la fotografia. La participació en el concurs implica també l’acceptació de totes les condicions d’Instagram que podeu consultar a instagram.com/legal/terms