La pedra seca a la 56a Fira de l’Oli i les Garrigues

Inici / Fira / La pedra seca a la 56a Fira de l’Oli i les Garrigues

Les construccions de pedra seca tindran un lloc destacat a la 56a Fira de l’Oli i les Garrigues.

Per començar, el consultor en patrimoni cultural i coordinador de la candidatura de la pedra seca a l’Estat Espanyol, el Sr. Joan Reguant Aleix, ens presentarà la ponència “La tècnica de la pedra seca, patrimoni cultural immaterial de la humanitat per la UNESCO

En aquest mateix espai, des del Consell Comarcal de les Garrigues ens presentaran el projecte: “La pedra seca com un recurs territorial generador d’activitat econòmica i ocupació”

A més a més, durant el dissabte i diumenge de Fira, a la plaça de la Independència just al davant del pavelló de l’Oli, el Sr. Josep Maria Navàs de la Granadella construirà en directe i de la manera més tradicional un marge de pedra seca, no us ho podeu perdre, us convidem a assistir-hi.