Votar el millor oli ve amb premi!

Inici / Comunicats / Votar el millor oli ve amb premi!

Acabem de confirmar tots els olis que podreu provar i votar a l’espai Oli Bar en aquesta 56a Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues.

La majoria de productors d’oli de la fira faran ús d’aquest estand, que la Fira de l’Oli 2019 obre a tots els visitants, perquè aquests puguin provar tots els olis en un mateix espai i puguin votar el que més els hi agradin. L’oli més votat s’endú un reconeixement i una afortunada/t s’endurà un cap de setmana per recordar a les Garrigues per a dues persones.

Gràcies a Zafiro Tours la premiada o el premiat podrà gaudir d’un cap de setmana (dissabte i diumenge) d’una experiència 100% gastronòmica i rural a la Wine Hotel del Vilosell (amb tast de vins del Tomàs Cusiné inclosa) i un dinar al fantàstic restaurant El Drac dels Omellons.

Vine a la fira, vota l’oli que més t’agradi i gaudeix de les Garrigues!