Les jornades tècniques de la 56a Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra

Inici / Comunicats / Les jornades tècniques de la 56a Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra

Les dues jornades tindran lloc a la Sala Maria Lois (casa de la cultura damunt biblioteca) els dies 17 i 18 de gener.

La primera jornada el dia 17/01 de 16.00 a 19.15 h amb títol: “La qualitat de l’oli, del camp fins el consumidor” pretén tractar alguns temes de més actualitat que envolten al sector alhora que també presentar algunes de les innovacions, estudis i novetats que s’han realitzat i que es poden ser d’utilitat. DESCARREGAR PROGRAMA AQUÍ

La segona jornada el dia 18/01 de 9.15 a 13.15 h amb títol: “Actualitat en el sector oleícola” pretén tractar alguns dels temes de més actualitat que envolten al sector alhora que també presentar algunes de les innovacions, estudis i novetats que s’han realitzat i que poden ser d’utilitat. DESCARREGAR PROGRAMA AQUÍ