SALUDABLE I RENDIBLE L’OLI VERGE EXTRA, LA MÀGIA DE LES GARRIGUES

Inici / Fira / SALUDABLE I RENDIBLE L’OLI VERGE EXTRA, LA MÀGIA DE LES GARRIGUES

Fem ús de l’hemeroteca per recuperar aquest curt anunci sobre la rendibilitat de l’Oli Verge Extra

L’any passat vam elaborar un curt anunci conjuntament amb Borges TV i el Xavier Benet del Restaurant Benet de les Borges Blanques. El vídeo mostra com la gent de les Garrigues tenim clar a l’hora d’escollir el nostre oli, sempre Oli d’Oliva Verge Extra i si potser de les Garrigues, millor! També mostra la versatilitat d’aquest producte, ja que l’utilitzem per cuinar, per amanir i fins i tot per llepar-nos els dits!

Una cosa que poca gent sap i aquí ho tenim claríssim és que l’oli d’oliva de qualitat, com el verge extra és un oli rendible, una ampolleta petita condeix molt i ens durarà molt més si ho comparem amb altres productes de similar procés d’elaboració com el vi.

I tu, ja has provat l’Oli d’Oliva Verge Extra?