Fira de l’Oli 2019 – Llibre d’Olis Verge Extra

Inici / Concursos / Fira de l’Oli 2019 – Llibre d’Olis Verge Extra

Si visites la Fira de l’Oli, veuràs que olorar i/o tastar els olis és una tasca fluïda i orgànica, que surt per si sola, sense esforç. Aquest any, com ja portem uns anys fent, disposarem de l’Espai Oli Bar on hi podreu tastar la majoria dels olis de la Fira. Per tal de millorar la vostra experiència en aquest espai, estem dissenyant unes fitxes tècniques per cada oli més visuals, més entenedora, amb tota la informació necessària per a que pugueu entendre qui produeix l’oli, com el produeixen i els seus atributs característics.

Com a novetat, la Fira de l’Oli de Qualitat Verge extra i les Garrigues editarà un llibre amb tots els olis de la Fira que podreu veure i tastar als diferents estands de la Fira i a l’Espai Oli Bar. Els visitants de la fira podran consultar a través d’aquest llibre les característiques tècniques de cada oli, notes de tast, aromes, maridatge, etc…  Tota una autèntica referència a l’hora de conèixer millor els olis de la Fira.

Us esperem els propers dies 18, 19 i 20 de gener de 2019 a la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues