Fira de l’Oli 2019 – Oli Experiència

Inici / Fira / Fira de l’Oli 2019 – Oli Experiència

Sabem que ens visiten gent de molts indrets de Catalunya i la resta de la península i sempre pensem que és una llàstima que alguns no tinguin l’oportunitat de conèixer, encara que sigui per uns instants, el fantàstic paisatge garriguenc tan proper a les Borges Blanques. Les Garrigues, amb una extensió de 799,71 km2 conegut per les oliveres, ametlles i vinya on l’olivera típica és l’arbequina i la seva oliva produeix un oli sense gran acidesa, considerat un dels millors pels entesos.

És per això que aquest any hem organitzat una Oli Experiència, en un tros d’oliveres, on hi conviuen també una cabana de volta (de les més grans de la comarca) i el singular i fantàstic paisatge garriguenc. L’activitat, amb transport gratuït des del CEI de les Borges Blanques, consta d’un esmorzar típic cuinat amb brasa, una sèrie de tallers per conèixer i entendre millor el paisatge i un taller pràctic sobre com collir olives, entre altres coses. Tan si sou de fora com d’aquí, us animen a participar-hi, s’ho valdrà la pena!

Places limitades, preu de l’activitat 15€.

Us podeu inscriure fent clic en aquest enllaç