NOTICIES – 56a Fira de l’Oli

Inici / Fira / NOTICIES – 56a Fira de l’Oli

La Fira de l’Oli i les Garrigues 2019 ja compta amb 51 expositors preinscrits als pavellons i a la carpa de proximitat

Aquest 31 d’octubre ha finalitzat el període de preinscripcions reduïdes a la 56a edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que tindrà lloc del 18 al 20 de gener de 2019 a les Borges Blanques, en la qual ja han formalitzat la seva participació 51 expositors, que gaudiran d’un 15% de descompte en el preu final de la inscripció, unes xifres mai assolides fins ara, a falta de més de 75 dies per a la celebració del certamen.

Així, la Fira, que enguany vol posar en valor especialment el fet de regalar oli, com a font de salut i benestar, ja compta amb 11 productors de proximitat inscrits a la carpa, 20 productors oleícoles al Pavelló de l’Oli i uns altres 20 expositors agroalimentaris al Pavelló Comercial. El certament d’enguany, manté les mateixes tarifes que l’edició anterior i les empreses i entitats que vulguin participar en el certamen, poden omplir el formulari d’adhesió a través del portal www.firaoli.cat, fins al dia 15 de desembre.

A totes aquestes magnífiques dades, que suposen un nou rècord d’expositors confirmats en les preinscripcions prèvies a la Fira, cal afegir-hi tots els que formalitzaran la participació entre aquest mes i la meitat del vinent, a més a més de la cinquantena de botigues artesanals, d’alimentació ràpida i altres atraccions que habitualment s’ubiquen a l’exterior del recinte. Per tant i per ara, l’organització ha manifestat que la previsió d’aquesta 56a edició és la d’assolir unes molt bones dades de participació d’expositors.