Ja podem anunciar la guanyadora del sorteig de l’Espai Oli Bar

Inici / Concursos / Ja podem anunciar la guanyadora del sorteig de l’Espai Oli Bar

Enhorabona Núria Larraga de Lleida! El teu nom ha aparegut com el guanyador del sorteig de l’Espai Oli Bar.

Tothom qui va voler, va poder tastar els Olis Verge Extra de la Fira i després va poder votar l’oli que més l’hi va agradar. Sobre aquests resultats, l’organització de la fira va poder determinar el Premi del Públic al Millor Oli de la Fira que aquests any va caure sobre els productors d’oli verge extra del Mas del Clos.

La Núria, que ha guanyat una fantàstica nit per a dues persones a l’allotjament de Cal Pastor a la Pobla de Cèrvoles, les Garrigues, gentilesa de Viatges Iltrida de les Borges Blanques, va votar l’oli que més l’hi va agradar i ara s’emporta aquest magnífic premi.

Enhorabona!