Anunci Oli Verge Extra i les Garrigues

Inici / Fira / Anunci Oli Verge Extra i les Garrigues

Ja hem començat a rodar l’anunci per promocionar el consum de l’Oli Verge Extra de les Garrigues.

La Fira de l’Oli està compromesa en ressaltar i promocionar el consum de l’Oli d’Oliva Extra Verge pels seus beneficis coneguts per la nostra salut i també pel seu rendiment a l’hora de comparar-lo amb altres productes de consum diari. És per això que aquest any estem gravant un curt vídeo publicitari amb les Borges TV, Xavier Benet del Restaurant Benet de les Borges Blanques i Caprabo.

Aquest anunci explicarà molt breument i de manera simpàtica l’ús que en fem de l’Oli Verge Extra de les Garrigues, de com l’utilitzem per amanir tots els productes i com després d’utilitzar-lo àpat rere àpat ens és un producte molt rendible si el comparem amb altres productes.

Aquest vídeo el presentarem uns dies abans de la Fira. Us deixem amb un parell d’instantànies que vam tirar ahir.