Canal de Telegram de la Fira de l’Oli 2018

Inici / Comunicats / Canal de Telegram de la Fira de l’Oli 2018

Presentem el canal de Telegram de la Fira de l’Oli 2018!

La Fira de l’Oli edició 2018 posa en funcionament un nou fil de comunicació a través de l’aplicació Telegram amb el canal firaoli2018. La finalitat d’aquest canal és fer difusió de contingut rellevant a la Fira a tothom que desitjo seguir-lo. És un canal unidireccional i és per això que nosaltres ens comprometem a mantenir un perfil baix amb les publicacions i no fer-ne més de dos al dia.

Aquest canal està disponible per a tothom que disposi de l’aplicació Telegram (gratuïta) al seu dispositiu mòbil o ordinador. Si ja la teniu instal·lada, podeu buscar-lo anotant firaoli2018 al buscador d’aquesta aplicació. Si encara no la teniu instal·lada, us podeu descarregar l’aplicació des de Play Store (si utilitzeu Android) o a Apple Store (si utilitzeu el sistema operatiu IOS). També us compartim aquest vídeo (en ESP) on us expliquem com funciona aquesta aplicació i on també analitza algunes de les seves principals característiques.