Vols fer publicitat del teu negoci a la revista de la Fira de l’Oli?

Inici / Comunicats / Vols fer publicitat del teu negoci a la revista de la Fira de l’Oli?

Comencem a treballar amb la revista anual de la Fira! Aquest magazín a tot color i gratuït per a tots els visitants de la Fira surt publicat abans de l’esdeveniment i conté articles relacionats amb l’història, el patrimoni i l’Oli Verge Extra de les Borges Blanques i de les Garrigues. També s’hi poden trobar fantàstiques receptes de grans cuiners i publicitat de serveis i negocis locals, de la comarca i d’arreu del territori. Vols fer publicitat del teu negoci? Vols donar a conèixer alguna novetat? Vols arribar als teus clients finals? Vols obrir nous mercats? Vols que la teva publicitat perduri en un format d’alta qualitat visual?

Ara t’ho posem fàcil! Segueix el següent enllaç i entraràs a un formulari en línia que et permetrà contractar la publicitat amb 4 senzills passos.

Revista de la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues