Guanyadora del sorteig OliBar 2017

Inici / Concursos / Guanyadora del sorteig OliBar 2017

Ja tenim guanyadora del sorteig de l’espai OliBar.

Durant els tres dies de Fira, tots els visitants que van visitar l’Olibar van poder votar pel Premi al Millor Oli del Públic. Tothom que va votar i va emplenar correctament la butlleta, va entrar al sorteig d’una nit d’hotel + visita + tast al celler d’en Tomàs Cusiné al Vilosell gentilesa de Zafiro Tours de les Borges Blanques.

L’organització va comptabilitzar prop d’un miler de vots que van donar el reconeixement a l’oli Verllum de la Cooperativa de Cervià, seguit a només 2 vots de l’Oli Mare del Mas Montseny i a tres vots i en tercera plaça Olis Roc, guanyadors de la passada edició d’aquest reconeixement.

WhatsApp Image 2017-01-25 at 08.14.09

Entre totes les butlletes que van participar s’ha realitzat un sorteig amb una mà innocent i la guanyadora ha estat Aida Roca, enhorabona!