RUTA CULTURAL

Inici / Fira / RUTA CULTURAL

L’Ajuntament de les Borges Blanques organitza unes rutes culturals durant els dies de fira 20, 21 i 22 de gener de 2017 amb la finalitat de conèixer de la mà d’un guia els racons de la ciutat.

Són unes rutes circulars, guiades, amb grups reduïts, d’un quilòmetre que us portaran a conèixer els racons històrics, singulars i més importants de la ciutat. Hi hauran 3 sortides al dia d’una hora, començant a les 11h del matí i l’última a les 13h. El lloc de sortida serà el punt d’informació de la Fira, al pavelló de l’Oli i al final de la ruta tots els participants que ho vulguin podran assistir a un tast d’olis de la mà d’un expert.

Tothom que vulgui participar s’ha d’INSCRIURE en aquest formulari. Aquesta activitat té un cost d’un euro que s’ha d’abonar el mateix dia de la caminada al punt d’informació.