La Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues firma un acord de patrocini amb AgroBorges per aquesta 54a edició

Inici / Comunicats / La Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues firma un acord de patrocini amb AgroBorges per aquesta 54a edició

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, i el responsable de l’empresa AgroBorges, Xavier Minguet, han signat aquest dijous, dia 22 de desembre, un acord de patrocini per la 54a edició de la  Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que es durà a terme el 20, 21 i 22 de gener de 2017.

L’acord estableix que l’empresa realitzarà una aportació econòmica i a canvi el patronat de Fira es compromet a reproduir falques  publicitàries per la megafonia del recinte; a més de garantir la presència de marca i menció a les presentacions singulars del certamen i de la identitat visual corporativa d’AgroBorges, a l’espai on es duran a terme les jornades tècniques, la Sala Maria Lois de la Casa de la Cultura, que durant els dies de Fira passarà a anomenar-se espai AgroBorges.

Igualment, les hostesses del certamen oleícola repartiran invitacions, amb motiu de la inauguració de les noves naus de l’empresa al polígon de les Verdunes, als assistents a les jornades tècniques de fira i als expositors de l’Oli; i es destinarà la contraportada de la revista de la Fira al patrocinador.

L’alcalde Enric Mir ha volgut “agrair a AgroBorges el seu patrocini, ja que ens permet arribar més lluny en la projecció del territori, millorant la qualitat de la nostra Fira, que s’ha convertit en el millor aparador per ensenyar al món totes les coses meravelloses que els podem oferir des de les Borges i les Garrigues, començant per l’oli, però també a nivell cultural, comercial i, especialment, a nivell agroalimentari”.

Al seu torn, Xavier Minguet ha declarat que “aprofitant la inauguració i el trasllat de les noves instal·lacions d’AgroBorges, hem cregut convenient fer una aposta per col·laborar activament amb la Fira, ja que, des de sempre, hem donat servei als productors d’oli, i hem apostat per l’excel·lència, la qualitat i pel rendiment del cultiu en sí, valors que considerem que també expressa i persegueix la fira”.

El responsable de la firma dedicada a l’emmagatzematge i comercialització d’adobs, llavors, productes fitosanitaris i material alimentari vinculat a l’agricultura ha afegit que “personalment crec que l’oli com a producte agrícola és un producte important, de consum creixent a nivell mundial i des d’Agroborges volem encoratjar als consumidors i als productors a lluitar per aquest producte global que té el bressol de naixement a la nostra terra”.