Tens un bar o restaurant? Vols el Segell Oli i Gastronomia de les Garrigues?

Inici / Fira / Tens un bar o restaurant? Vols el Segell Oli i Gastronomia de les Garrigues?

La Fira de l’Oli i les Garrigues promociona l’ús de l’Oli de les Garrigues durant almenys els dies de fira (tot i què ens agradaria molt que fos durant tot l’any!), tens un bar o un restaurant a les Borges Blanques o a les Garrigues? Vols disposar del segell Oli i Gastronomia de les Garrigues? T’ho posem fàcil 😉

L’any passat vam donar un certificat en forma d’adhesiu a tots els bars i restaurants de la ciutat que van cuinar i servir, almenys durant els dies de fira oli de les Garrigues, aquest any volem ampliar aquesta promoció a tots els bars i restaurants de les Garrigues. A part de la difusió que nosaltres vam fer per les nostres XXSS, també vam dedicar un espai a la nostra pàgina web amb tots els establiments que van participar. https://firaoli.cat/on-menjar/

Ara necessitarem saber si el vostre establiment està interessat a renovar o adherir-se a aquest segell? En cas afirmatiu us entregaríem l’adhesiu, amb un disseny actualitzat, per aquesta edició de la fira. També aquest any ens agradaria ampliar la informació que donem del vostre bar/restaurant publicant una fotografia del plat estrella cuinat amb oli d’oliva verge extra que teniu previst servir durant els dies de fira.

Si teniu un bar o un restaurant a les Garrigues us podeu inscriure fent clic al següent enllaç: bit.ly/OliGastronomia