Premi al millor oli del públic

Inici / Concursos / Premi al millor oli del públic

Participa al sorteig del millor oli del públic a l’Oli Bar de la 54a Fira de l’Oli i les Garrigues i guanya un cap de setmana per dues persones al Wine Hotel + visita + tast al celler Tomàs Cusiné del Vilosell gentilesa de Zafiro Tours de les Borges Blanques.

Participar és molt fàcil,

  • Busca l’espai Oli Bar dins del Pavelló de l’Oli
  • Tasta els olis de la Fira
  • Emplena la butlleta on podràs seleccionar l’oli que més t’agradi (només 1 vot per butlleta)
  • Introdueix el teu vot a l’urna que trobaràs a l’Oli Bar

El dia 22 de gener de 2017 abans de la cerimònia de cloenda, una mà innocent agafarà una butlleta de l’urna. L’organització es posarà en contacte amb el guanyador l’endemà de la fira mitjançant les dades de contacte que figurin a la butlleta.

Podeu llegir les bases consultant el següent enllaç: https://firaoli.cat/bases-del-sorteig-de-loli-bar/

premi-al-millor-oli-del-public