Les Borges recull el premi a la Innovació de les Fires de Catalunya

Inici / Fira / Les Borges recull el premi a la Innovació de les Fires de Catalunya

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha recollit aquest dijous el guardó de la 12a Edició Premis Innovació de les Fires de Catalunya, per la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra atorgats per la Generalitat de Catalunya i lliurats per la Direcció General de Comerç del Departament d’Empresa i Coneixement en el marc del 23è Congrés de Fires celebrat aquest 23 i 24 de novembre a Olot, la cita anual del sector firal català.

El jurat, format per un membre de cada una de les següents organitzacions; Agència per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIO); Direcció General de Comerç; Federació de Fires de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; i Serveis Firals de la Generalitat; ha valorat especialment la Missió Comercial Inversa que va aconseguir portar a les Borges Blanques distribuïdors de productes agroalimentaris de diferents indrets de la Unió Europea i d’altra banda, també s’ha valorat molt positivament la Missió de Promoció Internacional que va atreure escriptors, periodistes i bloggers de prestigi internacional.

També s’ha tingut en compte l’aposta que s’ha dut a terme per la innovació i la qualitat que ha aconseguit resultats excel•lents amb mitjans modestos. El premi consisteix en un trofeu i un diploma que acredita a les entitats guardonades.

Els premis estan dissenyats per tal d’agrair i premiar a les organitzacions firals catalanes l’esforç que dediquen per tal d’elaborar fires de qualitat i innovadores que desperten l’interès del públic a través d’activitats originals i renovadores.

Aquest reconeixement s’afegeix a la decisió de la Junta Directiva de la Federació de Fires de Catalunya de nomenar les Borges com ciutat escollida per acollir el 24è Congrés de Fires de Catalunya prevista per la segona quinzena de novembre del 2017.

20161124_124544_hdr