L’Olibar de la Fira de l’Oli i les Garrigues

Inici / Fira / L’Olibar de la Fira de l’Oli i les Garrigues

Estàs preparat per tastar els millors olis en un mateix espai?

És per això que hem dissenyat l’espai Oli Bar, un espai pensat per a que puguis provar i intimar amb una sel·lecció dels millors olis de la Fira. També inclourem una nota tècnica al darrera de cada ampolla per a què entengueu millor l’oli que tasteu. Podràs trobar aquest espai al mig del pavelló de l’Oli, tota una experiència que t’ofereix la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra que no et pots deixar perdre!

A part de poder tastar els millors olis de la fira, també podreu escollir l’oli que més us agradi i podreu participar al sorteig d’un cap de setmana per a dues persones en un allotjament amb encant de les Garrigues! (Gentilesa de Zafiro Tours de les Borges Blanques)

Us esperem els dies 20, 21 i 22 de gener a les Borges Blanques

olibar