La Fira de l’Oli de les Borges obre inscripcions amb un 15% de descompte fins al 29 de novembre

Inici / Comunicats / La Fira de l’Oli de les Borges obre inscripcions amb un 15% de descompte fins al 29 de novembre

D’altra banda, s’ha presentat el cartell de l’edició d’enguany, que se celebrarà del 20 al 22 de gener del 2017

La 54a Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues ha obert avui dimarts, 8 de novembre, les inscripcions per tal que els expositors del sector de l’oli, agrari, comercial, industrial i turístic que ho desitgin puguin escollir la seva ubicació dins del recinte firal per participar en el certamen. Com a novetat, tots aquells que s’inscriguin a través de la pàgina web del certamen i paguin l’estand abans del 29 de novembre podran gaudir d’un 15% de descompte.

La fira tindrà lloc durant els dies 20, 21 i 22 de gener de 2017 a les Borges Blanques i l’edició d’enguany destaca, segons informen des del Patronat, “per posar especial èmfasi en el valor de la contribució que fan les cooperatives i els petits elaboradors de productes agroalimentaris de proximitat i d’una qualitat garantida”, que, com ha indicat el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de les Borges Blanques, Jordi Ribalta, “són els veritables impulsors de l’economia del país i els qui donen a conèixer els trets característics únics de la nostra terra”.

Durant el transcurs de la fira l’horari d’obertura i de tancament del recinte firal està previst que sigui de 10h a 20h, de forma continuada. Per tots aquells expositors que vulguin formalitzar la inscripció ja es poden inscriure i escollir la seva ubicació entre 4 alternatives: el pavelló de l’oli, el pavelló comercial, la zona de la carpa i la zona exterior.

Els pavellons firals s’obriran als expositors des del 19 de gener a les 8 hores per tal que es pugui procedir al muntatge del recinte. L’espai comptarà amb un servei de vigilància que començarà a les 20 hores del dijous 19 de gener i finalitzarà el 23 de gener a les 10 hores. D’altra banda, aprofitant l’inici de les inscripcions, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, i la coordinadora de la fira, Sílvia Batlle, han donat a conèixer el cartell oficial de l’edició de la 54a Fira de l’Oli.

cartellfira2017editora1219981700