#OliMots – Oli del Raig

Inici / Fira / #OliMots – Oli del Raig

Vols millorar el teu vocabulari sobre l’Oli de Qualitat Verge Extra? Presentem l’#OliMots, segueix aquest # i ben aviat seràs un expert!

OLI DEL RAIG o OLI DEL PRIMER RAIG

La seva aroma i sabor reprodueixen els de les olives de què procedeix i conté íntegres tots els atributs saludables i nutricionals propis d’aquest excepcional producte natural. El seu color verd profund, ric sabor, i aroma fan que sigui un oli molt ben valorat en el món culinari.

L’oli verge extra és el millor suc natural de les olives i pot presentar-se filtrat o “del raig” (sense filtrar), el que significa que l’oli no ha estat desviat cap a una filtradora per eliminar les partícules de matèria sòlida o restes d’oliva volàtils que poden quedar després de passar pel molí i que es poden fer visibles a la part inferior de l’envàs al cap d’un temps. Aquestes micro partícules sòlides d’oliva que conserva l’oli del raig aporten més sabor, gust i textura al producte, a més a més, d’un color més opac. Per tant, es tracta d’un oli d’oliva, el del raig, més complet, ja que conserva més quantitat de fibra vegetal.

L’oli del raig té un color menys translúcid, groc-verdós i opalescent; una vegada filtrat, obtindria el color daurat-verdós transparent de l’oli d’oliva que estem més acostumats a consumir.

“Text extret de: http://www.oliestrabada.com/ca.olidelraig.html