Entrega del premi del sorteig de l’espai Oli Bar

Inici / Fira / Entrega del premi del sorteig de l’espai Oli Bar

Ja hem fet entrega del premi al guanyador del sorteig que vam dur a terme a totes les butlletes que van participar a l’espai Oli Bar i que van determinar el guanyador del premi del públic al millor oli de la Fira.

Durant els dies 15, 16 i 17 el Patronat de la Fira va habilitar l’Oli Bar, un espai on els assistents de la Fira van poder tastar la majoria dels olis presents a la Fira i votar l’oli que més els va agradar. L’últim dia de la Fira una mà innocent va extreure la butlleta afortunada amb una nit per a dues persones amb circuit termal inclòs al Balneari de Rocallaura, gentilesa de Zafiro Tours de les Borges Blanques.

El guanyador d’aquest sorteig va ser en Josep Pifarré Prats que va recollir el premi a la mateixa agència de viatges el passat dimecres, us compartim el moment d’entrega.