El 3r Concert de l’Oli a les Borges Blanques comptarà amb els Catarres, Germà Negre i DJ July

Inici / Comunicats / El 3r Concert de l’Oli a les Borges Blanques comptarà amb els Catarres, Germà Negre i DJ July

L’actuació és durà a terme en el marc de la 53a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la 3a edició del Concert de l’Oli de les Borges Blanques, que tindrà lloc el 16 de gener a la nit. Aquest esdeveniment s’engloba dins de les activitats de la 53a Fira de l’Oli i les Garrigues, que organitzen conjuntament l’Ajuntament de les Borges Blanques i el Patronat Fira de les Garrigues. La presentació ha comptat, entre altres, amb la presència de la vicepresidenta primera de la Diputació de Lleida, Rosa Perelló, l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, i la regidora de Cultura i Festes, Ariadna Salla. En l’acte també els han acompanyat el regidor de Promoció Econòmica i gerent del Patronat, Jordi Ribalta, la regidora de Governació i primera tinent alcalde, Núria Palau; i la representant de la Comissió de Festes, Mònica Perelló.

La vicepresidenta Rosa Perelló ha felicitat els organitzadors del concert i ha afirmat que la Diputació de Lleida està al costat de les fires que promocionen i donen a conèixer els nostres pobles, com és la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, com també de les activitats se’n puguin derivar, com és en aquest cas, si a més a més, s’hi implica el jovent.

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha agraït al jovent del poble la seva implicació i l’esforç en l’organització d’aquest Concert de l’Oli, consolidant aquest esdeveniment musical com un dels més importants en el mes de gener.

Tal i com ha explicat la regidora Ariadna Salla, aquest concert es va organitzar per primera vegada l’any 2013 a iniciativa del jovent voluntari de les Borges Blanques com una activitat específica per als joves en el marc de la Fira de l’Oli. Enguany es consolida la seva tercera edició amb la presència, per una banda, de dos grups de rock català d’èxit, com són els Catarres i Germà Negre i, per l’altra, el DJ July.

La previsió dels organitzadors és superar els 1.200 assistents. El preu de l’entrada és també un dels atractius, sis euros anticipada, comprada a l’Oficina Jove de les Borges Blanques, i vuit euros a taquilla, sempre amb consumició inclosa.

 

rsz_presentació_del_concert_de_loli_de_les_borges_blanques_a_la_diputació_de_lleida