Tarda d’assistència massiva a la Fira de l’Oli i les Garrigues

Inici / Comunicats / Tarda d’assistència massiva a la Fira de l’Oli i les Garrigues

La meteorologia ha acompanyat aquest any tot el dissabte a la 52a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, fet que ha comportat una assistència massiva de visitants al recinte firal. Els diferents tasts, degustacions, presentacions de novetats, xerrades i la jornada tècnica sobre el sector oleícola han omplert d’activitat la tarda del certamen, que ha finalitzat amb l’entrega d’una dotzena de premis.

El premi al millor estand del Pavelló de l’Oli ha estat per a la Cooperativa de Sant Isidre i el del Pavelló Comercial per a Juneda Emprèn, que acull una representació de les empreses de la població garriguenca, el premi al millor disseny de producte ha estat per Serveis Agraris Maiva, mentre que els millors dissenys d’aparadors han estat per Minguell Interiors (1r), Joieria Balcells (2n) i Confeccions Pijuan (3r). Pel que fa al premi a la millor iniciativa comercial ha estat per Garrigues Emprèn, l’empresa que ha obert una botiga de productes de la comarca al Mercat de la Concepció de Barcelona. El guardó per a la iniciativa empresarial més destacada ha estat pel Grupo Plimón, per la seva inversió de 2,7 milions d’euros a les Borges amb la nova planta de la seva divisió de cosmètica natural, Textron. La millor iniciativa turística ha estat per a l’aplicació per a mòbils “Turisme Garrigues”, dels alumnes de l’INS Josep Vallverdú. A més a l’acte també s’han entregat els premis als millors olis que va concedir dijous el Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya. La jornada ha finalitzat amb el 2n Concert de l’Oli a la carpa exterior de la Plaça Europa, amb els grups Pepet i Marieta, La Gossa Sorda i Dj Uzbeke.